Položen Kamen temeljac za Portonovi, prvi evropski One & Only – Luksuzni resort. Otvaranje  2018.

Prvi temelji postavljeni su u petak, 22. april 2016. One & Only Portonovi – su sastavni dio novog razvoja luksuznih projekata i  životng stila koji se gradi u Crnoj Gori.

U svečanosti kojoj su prisustvovali premijer Crne Gore, drugi visoki vladini ministri i visoki rukovodioci iz One & Only Resorts kao i Portonovi matična kompanija Azmont Investments, počela je izgradnja prvog evropskog One & Only resorta.

Luksuzni resort će biti dio Portonovog – 60 hektara resorta luksuznog životnog stila koji se gradi na slikovitoj obali Bokokotorskog zaliva u Crnoj Gori. Prva faza projekta trebala bi biti završena u toku 2017. Otvaranje One & Only Portonovi planiran je za 2018. Jean-Michel Gathy i ekipa iz Denniston International Arhitekte su odgovorni za arhitekturu i enterijer, kao i dizajn eksterijera okoline. One & Only je radio sa Jean-Michel Gathy na mnogim projektima, kao i na nedavno završenom One & Only Reethi Rah gdje je bio zadužen za luksuz, prostor i privatnost kako bi se zadovoljila klijentela. Sradnja će biti nastavljena i za budući One & Only u Crnoj Gori.

saznaj više: https://www.oneandonlyresorts.com/brand-news/portonovi-groundbreaking-april-2016

izvor: https://www.oneandonlyresorts.com