Elegantna vila izuzetnog kvaliteta u blizini Herceg Novog

Elegantna vila izuzetnog kvaliteta u blizini Herceg Novog
Baošići, Herceg Novi, Crna Gora
Prodaja Cijena na upit - Luksuzne nekretnine, Kuća
RN2363 4 Spavaće sobe 4 Kupatila

Ova veličanstvena vila u jedinstvenom dizajnu povezuje unutarnje i vanjske prostore kroz skladnu kombinaciju modernih i klasičnih karakteristika. Imanje je smješteno u Baošićima, u blizini Herceg Novog i iz gotovo svih soba uživa u atraktivnom pogledu na Boku Kotorsku.

Vila sa 4 spavaće sobe, 4 kupaonice, izgrađena na 2 nivoa. Iz ulaznog prostora sa gostinjskim toaletom dolazite do kuhinje i velikog dnevnog boravka sa vrlo modernim i tradicionalnim vratima koja vode na terasu pokrivenu pergolom. Otvorena vrata povezuju sa prostranom, potpuno opremljenom kuhinjom koja odvaja prostore za kuhanje i trpezariju. Tu je i pristup djelimično natkrivenoj terasi koja vas poziva na udobno sjedenje. Velike mediteranske biljke u saksijama postavljene su oko otvorene terase gdje poslije nekoliko stepenica silazite do druge otvorene terase sa bazenom.

Gornja etaža sadrži 4 spavaće sobe sa pogledom na more.

Ova besprijekorna vila u stilu “Provansa” je vrhunski i elegantno uređena i namještena u neutralnim tonovima kreme, bež i smeđe koji nadopunjuju podove od prirodnog kamena.

Molimo kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Rivijera – Top Estate Montenegro

Za više informacija o nekretnini popunite formular i pošaljite upit!
Know More

Kontakt

Loading...

Slične Nekretnine

Rivijera – Top Estate Montenegro