Moderna Vila blizu Porto Novi Kumbor, Herceg Novi

Moderna Vila blizu Porto Novi Kumbor, Herceg Novi
Kumbor, Herceg Novi, Montenegro
Prodaja €320.000 - Luksuzne nekretnine
RN1116 265 m² 4 Spavaće sobe 3 Kupatila

Na prodaju, dvije luksuzne Vile, Hercegnovska Rivijera, Kumbor.

Veoma atraktivna lokacija, svega 200 metara od mora, 500 metara od budućeg rizorta i marine Porto Novi u Kumboru. Visok kvalitet gradnje, lijep pogled na more kao i sama lokacija investiciju čini veoma atraktivnom.

Vila 1, Bruto površina P= 308m², Neto, unutrašnja povrsina P= 166,5 m² + dvije terase P=63,1 m² + Podrum/Vinoteka P= 36,5 m² Ukupna neto površina P= 266 m²!
Prvi sprat sadrži: Mali apartman za poslugu sa posebnim ulazom i kupatilom. Veliki dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupatilo i veliku terasu.
Drugi sprat sadrži: Veliki dnevni boravak sa dimnjakom za kamin, dvije spavaće sobe, jedno veliko kupatilo i veliku terasu. U svim sobama je pod prve klase od egzotičnog drveta.
U svim kupatilima postavljene su keramičke pločice najboljeg kvaliteta. Ugrađeno parno grijanje na struju sa sprovedenim radijatorima u sve prostorije i po jedna klima u dnevnom boravku gore i dole.
Sve sobe unutar obje Vile su u različitim nivoima što Vilama daje dodatni komfor i poseban šarm. Interfon kao i antenski sistem za primanje zemaljskog i satelitskog televizijskog signala su ugrađeni.

Sva stakla na Vilama su od dimljenog (zatamljenog) stakla.
Ispred svake Vile ima mjesta za bazen ukoliko kupac to želi.

Vila 2. Bruto površine P= 324m², Neto, unutrasnja površina P=168,6 m² + dvije terase P=67 m² + Podrum/Vinoteka P=29 m² Ukupna neto povrsina 265 m².

Vile su sagrađene na parceli od P=754 m².

Cijena: 399.000,- EURA

NOVA CIJENA: 320.000,-EURA

Floor Plans

Vila

265 m²
4 Spavaće sobe
3 Kupatila
€320.000

Agent Rivijera – Top Estate Montenegro

Za više informacija o nekretnini popunite formular i pošaljite upit!
Know More

Kontakt

Loading...

Slične Nekretnine

Rivijera – Top Estate Montenegro